dimecres, 29 de novembre del 2017

(WE ARE) J. & J. PRODUCCIONS

KULTURA A COPS DE ROCK


J. & J. Produccions som Jordi Jiménez i Josep Coca; una cèl·lula binària inestable que treballa per a difondre / defensar el rock com una realitat cultural de la nostra generació.
Sorgits de manera informal al 2015 (després del Curs de Rock & Roll) comencem l'aventura radiofònica a Ràdio Sant Feliu amb el programa R&R Sant Feliu a l´Estiu (juny - juliol, 2015) i la continuem amb el nostre programa Ràdio Transmissions dedicat a la difusió de la música rock feta a Sant Feliu de Llobregat al llarg de dues temporades (setembre 2015 / juny 2017)

La següent passa, ja com J. & J. Produccions, i amb la col·laboració artística de Jordi Ribas, és la creació de l'espectacle Ian Curtis. Camina en Silenci per a la V Edició de la Setmana de la Poesia de Sant Feliu (març, 2016)

Ja totalment engrescats, i a punt de finalitzar la primera temporada sencera de Ràdio Transmissions, ens unim a la fotògrafa local Elsa Cambra per portar al Bar de l'Ateneu el seu muntatge Disparos de Punk que complementem amb l'edició del fanzine PUNK. Quaranta anys de fúria (juliol, 2016).Per segon any consecutiu participem a la Setmana de la Poesia i aquest any amb l'espectacle Poesia i Rock als 70,s. De Venus a Ziggy (març, 2017)

Després de finalitzar la nostra etapa a RSF amb el programa Radio Transmissions el dia 29 de juny presentem el documental de Nando Caballero Badia Rock City i el 9 de novembre organitzem una nit de tribut a la banda de Vallirana Desechables  amb el passi de El Peor Dios i l´actuació del grup tribut Despreciables.

Des del dia que vam publicar la crònica del concert de Pablo und Destruktion (juliol, 2017) el blog Sant Feliu Music es converteix en el nostre òrgan de difusió principal. Tot i la nostra plana al facebook, aquesta plataforma ens permet una major i millor difusió.


La idea de que som una cèl·lula inestable prové del fet que sempre comptem amb més unitats que fan possibles i efectives les nostres aventures; es de persones agraïdes recordar-les sempre perquè sense elles no faríem res (Vane, Alberto, Jordi, Alba, Eva, Xavi, Carla, Isra)

Convençuts de que només la tossudesa i la constància permeten lluitar contra la rutina (postmoderna i feta a base de postureo) seguirem enarborant la bandera del rock militant i combatiu que pretén derivar els murs que ens tanquen a base de riffs i distorsió!  

Us estem preparant mes novetats per molt aviat.


Salut i Rock & Roll

1 comentari:

  1. Suerte con esos proyectos, los pasados, los presentes y los que estén por venir.

    ResponElimina