dijous, 22 de febrer del 2018

JO JET i MARIA RIBOT A LA SALA ELS PAGESOS





Emocions, cançons, persones: així es defineix amb tres pa- raules Jo Jet i Maria Ribot. Els seus seguidors en destaquen la proximitat, la capacitat de transmetre i d’emocionar, així com el seu compromís amb el projecte i les persones que l’envolten.

 

Darrere la forma d’un duet a guitarra i dues veus, Jo Jet i Maria Ribot exprimeixen tots els recursos fins a generar una autèntica seducció en el públic. Un magnetisme que ve donat pel joc a veus, l’emoció transparent que destil·len les cançons, així com la seva forma planera, però poètica, de cantar les coses. Sumar aquesta capacitat de transmetre a un discurs transformador converteix al duet en una pro- posta significativa per tots aquells que la viuen. I no només això, sinó que un so independent, un format clàssic i un plantejament pop converteixen Jo Jet i Maria Ribot en una fórmula única arreu.
 
El directe de Lliure o descansar ha estat concebut per apro- fundir en aquest qüestionament de la nostra manera d’en- tendre la vida, les relacions i les decisions. Una hora i quart per recórrer emocions i situacions que marquen el nostre dia a dia i a les quals no donem el temps que es mereixen per assaborir-les, valorar-les o refusar-les. Un treball que ha estat acompanyat per Pepelú Guardiola (Institut del Teatre) gràcies a una beca de Casa de la Música de Manresa.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada